Natural Balance Shejk me Shije Çokolate

Përshkrim

Aroma e çokollatës Natural Balance Shake është një formulë me proteina të larta, me shumë fibra që përmban proteina nga veza, bizele dhe qumështi dhe fibra nga molla, panxhari i sheqerit dhe trëndafili,me ëmbëlsues. Proteina kontribuon në mirëmbajtjen e masës muskulore. Përzieni një lugë pluhur me 150ml ujë të ftohtë dhe tundeni mirë.
Pea protein (Pisum sativum L.)(25.1%), Apple powder (Apple, Maize starch) (Malus pumila L.), Whole egg powder (14.6%), Sweet whey powder (Milk)(10.7%), Fat reduced cocoa powder, Rosehip powder (Rosa canina L.), Whey protein concentrate (Milk)(5%), Hen egg albumen powder (3.8%), Natural flavours, Sugar beet fibre, Antioxidant: L-ascorbic acid (Vitamin C), Sweetener: Sucralose.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.