Natural Balance Supë Domate dhe Borzilok

Përshkrim

Natural Balance supa me Domate dhe Borzilok është një formulë me pak yndyrë dhe shumë proteina nga tre burime të ndryshme vegjetariane: bizele, soja, patate. Proteinat kontribuojnë në mirëmbajtjen e masës muskulare. Përzieni një lugë me 150-200ml ujë të vluar dhe përzieni derisa masa të jetë e njëtrajtshme.
Pea protein (Pisum sativum L.)(18.1%), Soy protein (17.9%), Tomato powder (17.9%), Fructose, Maize starch, Salt, Flavour, Potato protein (Solanum tuberosum L.)(2.5%), Inulin  (from chicory root) (1.7%), Rapeseed oil (1.4%), Basil (0.4%), Acid (Citric acid), Paprika extract (Capsicum annum L.), (Sunflower oil), Black pepper (Piper nigrum L.).  

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.