Natural Balance Supë Asparagus

Përshkrim

Natural Balance Supa me Asparagus është një formulë me pak yndyrë dhe shumë proteina nga tre burime të ndryshme vegjetariane: bizele, soja, patate. Proteinat kontribuojnë në mirëmbajtjen e masës muskulare. Përzieni një lugë me 150-200ml ujë të vluar dhe përzieni derisa masa të jetë e njëtrajtshme.
Pea protein (Pisum sativum L.) (18.2%), Soy protein (18.0%), Maltodextrin, Maize starch, Fructose, Salt, Flavour,  Non-dairy cream powder, Spinach powder, Asparagus tips (2.9%), Potato protein (Solanum tuberosum L.) (2.5%), Inulin (from chicory root) (1.7%), Rapeseed oil (1.4%), Onion powder.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.