Omega 3

Përshkrim

Omega 3 është një shtesë ushqimore me vaj peshku nga stoqet e ruajtura që përmbajnë EPA (acid eikosapentanoic) dhe DHA (acid dokosaheksanoik). Furnizim për një muaj. Merrni dy kapsula në ditë.
Fish oil (72%), Capsule shell (Gelling agent: Fish gelatin, Humectant: Glycerol).

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.