NutriComplex për Flokë dhe Thonjë

Përshkrim

NutriComplex për Flokë dhe Thonjë është një shtesë ushqimore me zink, selen, hekur, vitamin C, amino acide dhe ekstrakt bimor. Seleni kontribuon në mirëmbajtjen e flokëve. Zinku kontribuon në mirëmbajtjen e thonjëve. Merni dy tableta në ditë.

Merrni 2 tableta në ditë, në periudhën prej 12 javë. Mund të përsëritni kursin me 12 javë prap nëse nevojitet, por bëni 3 javë pushim përpara se të filloni prap. NutriKompleksi për Flokë dhe Thonjë mund të mirret së bashku me WellnessPack.

Bulking agent (Microcrystalline cellulose (Silicon dioxide)), L-lysine, Maltodextrin, Apple extract (Malus Pumila L.), L-cysteine, Anti-caking agent (Stearic acid, Magnesium stearate),L-ascorbic acid, Ferrous fumarate, Glazing agents (Hydroxypropylmethyl cellulose, Glycerol), Zinc oxide, Sodium selenite.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.