Home
Dhurata për Meshkuj
Dhurata
2-in-1 Makinë Prerëse

Përshkrim

Prerëse shumëfunksionale 2-në-1 për hundë dhe mjekër për një rregullim mbresëlënës. Gjithashtu funksionon për vetullat, veshët dhe skajet. Tehet prerëse të prera i shkurtojnë flokët afër - më të sigurta se gërshërët. Vjen me mbajtëse magazinimi dhe kapak mbrojtës për udhëtim dhe siguri.Duhet 1 x bateri AA (bateria nuk përfshihet).

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.