Home
Dhurata për Meshkuj
Dhurata
Ora Gotham

Përshkrim

Orë elegante dixhitale me rrip klasik të zi dhe detaje metalike argjendi. Përfshin funksionet e dritës së prapme, kronometër, alarmin, ditë-muaj-vit, 12/24 orë. Shkon mirë me çdo veshje.E përfshirë kutia dhuratë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.