Home
Brusha & Aplikues
Mjetet e Grimit
Precision Sfunxher për Grim

Përshkrim

Sfunxheri ynë i ri për grim ka një pjesë rrethore për aplikim me mbulueshmëri të plotë, pjesën me maje për shenja dhe zonat e vështira për mbulueshmëri, dhe një pjesë të rrafshët që e bën më të lehtë konturimin. Përdoreni të lagur për një përfundim të lehtë, apo të thatë për mbulueshmëri të plotë. Vije në një kuti plot stil me një udhëzues për përdorim.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.