Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Styler Krehër për Lirimin e Nyjeve në Flokë

Përshkrim

Furça Styler Detangle është për flokët që ngatërrohen ose nyjën lehtë. Projektuar për trajtim të kujdesshëm të flokëve të lagur pa tërhequr.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.