Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Styler Krehër për Flokë të Tharë

Përshkrim

Furça Styler Cushion, e përdorur për zbërthim dhe tharje të ashpër, përputhet me formën e kokës tuaj. Qimet me majë topin janë krijuar për t'u përdorur në flokë delikate që kanë nevojë për zbërthim dhe stilim të butë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.