Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Styler Brushë me Vrima

Përshkrim

Furça Stylers Vent, e përdorur për pastrimin dhe tharjen e flokëve, ka fije dhe vrima të gjera në bazën e furçës. Hapja lejon që ajri nga tharësi të qarkullojë kur thahet në të njëjtën kohë me shkëputjen.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.