Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Styler Brushë e Vogël Rrethore

Përshkrim

Furça e rrumbullakët e stilit të vogël, e përdorur për të bërë kaçurrela ose për të ndrequr shpërthimet, është krijuar me një tytë të vogël për të bërë valëzime, ndreqje dhe valë të buta me pamje natyrale në flokë të shkurtër. Kur përdorni furçën në flokë më të gjatë, mund të vendosni shtresa të imëta.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.