Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Styler Krehër Mesatar Rrethor

Përshkrim

Furça e Rrumbullakët e Mesme Stylers, e përdorur për një shpërthim më të shpejtë dhe krijimin e kaçurrelave të harlisura, është një furçë metalike e krijuar për të mbajtur nxehtësinë për të lejuar një tharje të shpejtë kur krijoni një fryrje ose drejtimin e flokëve.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.