Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Styler Krehër i Madh Rrethor

Përshkrim

Furça Big Round Stylers, e përdorur për kaçurrela ose drejtimin e flokëve mesatar në të gjatë, është krijuar me një tytë të madhe për flokë të gjatë për të krijuar fryrjet e përsosur

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.