Home
Flokë
Mjete & aksesorë flokësh
Styler Krehër me Dhëmbë të Gjerë

Përshkrim

Styler Krehëri me Dhëmbë të Gjerë, përdoret për të shkrehur flokët e lagur dhe për të aplikuar maskat për flokë, dhe ju lejon të krihni me delikatesë flokët e lagur që janë të ndishëm dhe dëmtohen më lehtë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.