Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Styler Krehër i Hollë

Përshkrim

Furça Styler Teasing, e përdorur për shtimin e vëllimit të flokëve, ngacmim dhe lëmim, është një furçë e krijuar posaçërisht për të ndihmuar në procesin e ngacmimit ose rikthimit të flokëve për të arritur vëllim më të madh.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.