Home
Furça flokësh
Mjete & aksesorë flokësh
Styler 3D Krehër për Fenirim

Përshkrim

Furça e kaçurrelave Styler 3D, e përdorur për flokë të mesëm dhe të gjatë, është një furçë emocionuese për flokë, e krijuar në mënyrë unike si një krijues i shpejtë i ngatërrimit, bërjes së volumit dhe modeleve të flokëve kaçurrelë. Ju mund të bëni kaçurrela të brendshme, onde të lira dhe modele flokësh bob në pak minuta. E bën tharjen e shpejtë dhe redukton dëmtimin e flokëve tuaj.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.