Home
Pastrues
SkinPro
SkinPro Sonic Koka për Brushë pako me 2 copë

Përshkrim

Paketa me 2 koka furçash zëvendësuese për sistemin SkinPro Sonic 3-në-1. Pastrim efektiv i përditshëm për lëkurë të pastër, të freskët, dukshëm të rinovuar dhe me pamje të shëndetshme. Lëreni lëkurën të përgatitur për përthithjen optimale të produkteve tuaja të kujdesit të lëkurës. Rezultatet e vërtetuara klinikisht.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.