Home
Pudra të lëngshme
Giordani Gold
Giordani Gold Silky Foundation Brushë për Pudër të Lëngshme

Përshkrim

Buffer i Silky Foundation është zhvilluar për të ofruar një përvojë të butë aplikimi të butë dhe një rezultat të përsosur të përbërjes kur përdoret me Fondatinen tuaj të preferuar Giordani Gold.


Çdo furçë është formuar me dorë për të siguruar një zbatim të përsosur të bazës, me 35,000 fije mëndafshi për një përfundim të njëtrajtshëm.


Një dorezë bambu dhe fibra miqësore, do të thotë që ju të kënaqeni me luksin e përvojës së aplikimit duke ditur se po bëni më të mirën për një të ardhme të qëndrueshme.

Zhytni brushën në pudrën tuaj të preferuar dhe vendosni në zonat kyçe në fytyrën tuaj. Përhapni deri në një përfundim të përsosur me lëvizje rrethore.

 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.