Home
Konturë & highlighter
Giordani Gold
Giordani Gold Brushë për Pudër

Përshkrim

Giordani Gold's Silky Powder Polisher është një furçë me dy hapa, e krijuar me luksin në mendje për t'ju dhënë përsosmërinë e përditshme dhe një moment kënaqësie.


30,000 fibra miqësore me kafshët janë prerë me dorë për të siguruar formën optimale në dy hapat e përdorimit të kësaj furçe. Përdorni gjysmë të tërhequr për të përcaktuar dhe nxjerrë në pah, më pas tërhiqeni plotësisht për të shijuar volumin e plotë të qimeve të holla si mëndafsh për të lustruar pluhurin në përsosmëri.


Kutia e artë mbyll furçën, duke i mbajtur qimet të freskëta dhe duke ofruar shtesë luksoze në koleksionin tuaj të make-up-it në lëvizje.

  1. Përdorni fillimisht gjysmë të tërhequr për të përcaktuar dhe përzier.
  2. Ekspozoni plotësisht qimet e buta të mëndafshta për të pastruar pluhurin në zonat që dëshironi të nënvizoni dhe përfundoni.
 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.