Home
Flokë
Mjete & aksesorë flokësh
Styler Pastrues për Krehër

Përshkrim

Styler Hair Brush Cleaner kalon nëpër furçat tuaja Styler për të hequr qimet e grumbulluara që mund të tërheqin pluhurin dhe papastërtitë midis krehjeve. Mbani të pastra të gjitha furçat tuaja Styler me mjetin e duhur.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.