Home
Varëse
Stoli
Exotics Gjerdan

Përshkrim

Krijoni një dukje unike me këtë prekje unike. Me rruaza të mëdha gjeometrike, me dy-tone dhe mbajtëse rrathësh ngjyrë ari në një fjongo satini, i shton elegancë të paharrueshme secilës veshje.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.