Wellness Kalcium Detar dhe Vitamin D

Përshkrim

Wellness nga Oriflame Marine Calcium & Vitamin D

është mënyra e thjeshtë për të plotësuar dietën tuaj me minerale që ju nevojiten për të mbështetur dendësinë minerale të kockave dhe dhëmbë të shëndetshëm.


Calcium dhe Vitamin D janë ushqyesve thelbësorë për kockat e forta dhe dhëmbëve, por mund të jetë e vështirë të arrihen nivele optimale vetëm nga dieta.


Arritja e marrjes adekuate të kalciumit dhe maksimizimi i grumbullimit të kockave deri në moshën 30 vjeç është thelbësore në zvogëlimin e rrezikut për kocka të brishta më vonë gjatë jetës.


Kalciumi dhe vitamina D e mjaftueshme gjatë gjithë jetës e kombinuar me një dietë të ekuilibruar dhe ushtrime të rregullta, mund zvogëlojnë rrezikun e kockave të brishta.


Wellness nga Oriflame Marine Calcium & Vitamin D me AquaminTM, a 100% natyralburimi i kalciumit të korrur nga deti plus Vitamin D për thithjen optimale .


  • 100% AquaminTM, një burim detar krejtësisht natyral i kalciumit i ngarkuar me 70+ minerale shtesë gjurmë

  • Të korren organikisht nga ujërat e pacenuara Islandeze
  • Me vitaminë D natyrale për përthithje optimale
  • Mbështetja e përsosur pa qumësht për nevojat tuaja të kalciumit

Përmban: 30 tableta


Shtesat ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme. Të gjitha krahasimet janë bërë duke marrë parasysh 100% EU NVR për marrjen e kalciumit (800mg). Një dietë e ekuilibruar është e përbërë nga përbërës të ndryshëm dhe burime të ndryshme të kalciumit. Ne nuk rekomandojmë që të konsumoni mbi një burim të vetëm, as ta zëvendësoni atë me suplemente ushqimore. Në rast të kushteve të veçanta mjekësore, ju lutemi konsultohuni me mjekun tuaj.

Merrni Kalcium Detar & Vitaminë D për të plotësuar një dietë të ekuilibruar.


  • Merrni 1-2 tableta çdo ditë me ushqim.

  • Nëse merrni 2 tableta, ju rekomandojmë që t’i merrni në kohë të ndryshme të ditës.

  • Merrni në një kohë të ndryshme të ditës sesa Gruaja / Burri juaj Multivitamin & Mineral ose WellnessPack.

1 tabletë përmban (NRV - Vlera e referencës ushqyese):

Kalciumi: 250 mg (31%)

Vitamina D: 5 µg (100%)


Konsultohuni me një profesionist mjekësor para se të përdorni nëse jeni shtatzënë, me gji ose keni një gjendje mjekësore.

Përparësitë e AquaminTM

AquaminTM është një burim 100% natyral ujor i kalciumit bioaktiv. I korrur në mënyrë organike nga ujërat e pastër Islandik, kjo bimë e detit plot kalxium është e pasur në mënyrë natyrale me 70+ minerale shtesë.


E punuar nga natyra, ofron minerale të jashtëzakonshme të absorbuara lehtë në racionet e njejta aq sa nevojitet për përdorim optimal nga trupi i njeriut.

Ushqyerja ka të bëjë shumë me absorbimin

AquaminTM e nxjerrë nga deti është zbuluar se është më lehtë e absorbueshme dhe e shfrytëzueshme nga trupi në krahasim me burimet e tjera të kalciumit.


Me vitamin D natyrale, e vërtetuar klinikisht se mundëson absorbimin optimal.

Të gjithë Përbërësit
Marine Calcium Carbonate (Lithothamnion calcareum), Sweetener (Xylitol), Acidity regulator (Citric acid), Anticaking agents (Stearic acid, Silicon dioxide, Magnesium stearate), Cholecalciferol (Vitamin D).

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.