Home
Skin care sete
Novage+
NovAge Time Restore SET

Përshkrim

PËRTRIRJE E PLOTË PËR LËKURË TË PJEKUR

Shijoni ndryshimet e jetës me NovAge Time Restore Setin për Kujdes të Lëkurës, rutinën tonë me performancë të avancuar për të rigjeneruar lëkurën e pjekur.


Mundësuar nga GenisteinSOY Teknologjia dhe Ribwort Ekstrakti i qelizave bimore amë, NovAge Time Restore ofron hidratim intensivisht ushqyes dhe ndihmon në ngritjen e niveleve të kolagjenit dhe mbrojtjen e integritetit të matriksës ekstraqelizore të lëkurës, ku lëkura juaj ndihet më e dendur dhe më elastike, me më shumë kontura të definuara dhe rrudha më pak të shprehura.

VËRTETUAR KLINIKISHT QË PËRMIRËSON LËKURËN E PJEKUR

94% E FEMRAVE ME LËKURË TË PJEKUR KANË KONFIRMUAR PËRMIRËSIM NË ELASTICITET DHE USHQYERJE TË LËKURËS*1

The NovAge Time Restore Seti për Kujdes të Lëkurës me pesë produkte është i dizajuar të ndjekë NovAge Rutinën për Kujdes të Lëkurës. Produktet janë të dizajnuara të veprojnë në harmoni dhe të ofrojnë rezultatet më të mira.

SË PAKU 7X LËKURË MË E MIRË KUR NDIQNI NOVAGE RUTINËN - E VËRTETUAR KLINIKISHT

Seti përmbanë:

NovAge Supreme Xhel Pastrues

NovAge Time Restore Kremë për Sy dhe Buzë

NovAge Time Restore Serum Revitalizues

NovAge Time Restore Kremë Korrektuese e Ditës me FM15

NovAge Time Restore Kremë Rigjeneruese e Natës


*1 Testuar në klient që kanë përdorur NovAge Time Restore Setin për Kujdes të Lëkurës. Test klinik për hidratim duke përdorur NovAge Time Restore Setin për Kujdes të Lëkurës. Rezultate të vërtetuara klinikisht me NovAge Rutinën për Kujdes të Lëkurës duke përdorur Setin në krahasim me pastruesin dhe kremën vetëm.

NOVAGE RUTINA PËR KUJDES TË LËKURËS - DOZA JUAJ DITORE PËR LËKURË RINORE ME DUKJE TË SHËNDETSHME

HAPI 1: PASTRIMI - PËRGATITJA PËR ABSORBIM

Gjatë ditës, dhe natës, apastërtitë grumbullohen në sipërfaqen e lëkurës, që e bën pastrimin vitale për dukshmërinë e shëndetshme të lëkurës. Pastrimi i lëkurës tuaj në mëngjes dhe në mbrëmje gjithashtu ndihmon në krijimin e kushteve të përsosura për lëkurën tuaj që të absorbojë produktet e tjera të rutinës tuaj, për të ofruar fuqinë e plotë të aktivëve të tyre rinor.


1/ Shpërlani fytyrën me ujë të ngrohtë.

2/ Vendosni një pompë të xhelit pastrues në duar të lagura dhe masazhoni butësisht dhe tërësisht në lëkurë të lagur, duke shmangur zonën rreth syve.

3/ Shpërlani tërësisht me ujë të ngrohtë.

4/ Butësisht thani lëkurën me një peshqir të butë

HAPI 2: SYTË DHE BUZËT - PËRKUJDES I FOKUSUAR

Sytë janë fokusi kryesor në fytyrën tuaj. Ato gjithashtu tregojnë kur jeni të lodhur dhe janë vendi i parë ku shfaqen rrudhat. Kjo është përshkak se lëkura rreth syve është shumë më e hollë se sa në pjesën tjetër të fytyrës. Kremat për sy kanë struktura më të lehta, janë pa aromë dhe përmbajnë sasinë e duhur të përbërësve aktivë për të targetuar nevojat e veçanta të zonës rreth syve siq janë linjat, fryrjet dhe rrathët e zinjë.


1/ Vendosni kremën në ashtin rreth syrit. Një pikë kremë është e mjaftueshme për secilin sy.

2/ Përhapni lehtësisht derisa të absorbohet. Shmangni kontaktin direkt me sy.

HAPI 3: RRITJA E EFEKTIT - AKTIVIZONI FUQINË

E pasur me aktivë me strukturë të lehtë, serumet janë ngritja e rutinës tuaj, të dizajnuara për tu aplikuar përpara kremës tuaj të ditës dhe të natës. Struktura e lëngshme e serumit është e dizajnuar që të absorbohet dhe të ofrojë hidratim dhe aktive shpejtë dhe me efikasitet.


1/ Vendosni një pompë të serumit në pjesën e pasme të dorës.

2/ Merrni produktin me maja të gishtërinjëve dhe vendosni njëtrajtshmërisht në fytyrë, duke shmangur zonën rreth syve.

3/ Vendosni në lëkurë apo përhapni butësisht në fytyrë derisa të absorbohet.

HAPI 4: HIDRATIMI - RIGJENERON & MBRONË

Si produktet më të plota në rutinën tuaj, krema juaj e ditës dhe e natës ofron shtresën finale të përbërësve aktivë së bashku me hidratin - dhe gjithashtu kanë detyra shumë të ndryshme kështu që ju duhen të dyje. Një kremë e ditës është e dizajnuar që të ndihmojë në mbrojtjen e lëkurës tuaj nga agresorët e ditës; krema e natës është e dizajnuar që të rigjenerojë, rikthejë dhe ruajë hidratimin gjatë kohës që flini.


1/ Aplikoni 5 pika të vogla të kremës - në ball, në faqe, në hundë dhe në mjekër.

2/ Përdorni majat e gishtërinjëve për të përhapur lehtësisht kremën në fytyrë duke shmangur zonën rreth syve, derisa të absorbohet tërësisht.

NovAge Supreme Xheli Pastrues:

Një formulë intelegjente me një përzierje të balancuar të teknologjive pastruese, hidratuese dhe qetësuese me Vitamin E, dizajnuar që të bëjë lëkurën të pastër dhe të tonifikuar, dhe të butë, elastike dhe të rehatshme.


NovAge Time Restore Kremë për Sy dhe Buzë:

Genistein SOY Teknologjia ndihmon në theksimin e kolagjenit të lëkurës dhe niveleve të ujit qelizor, ngritë hidratimin dhe ndihmon në ridensifikimin e lëkurës dhe zbutjen e rrudhave të thella. Eyebright Ekstrakti ndihmon në fortësimin e kapilarëve në zonën rreth syve për mikroqarkulim të përmirësuar, zbehje të dukshmërisë së rrathëve të zinjë.

NovAge Time Restore Serum Revitalizues:

Genistein SOY Teknologjia ndihmon në theksimin e kolagjenit të lëkurës dhe niveleve të ujit qelizor, ngritë hidratimin dhe ndihmon në ridensifikimin e lëkurës dhe zbutjen e rrudhave të thella. Përmbanë një isoflavon që ndihmon në ndriqimin e toneve të lëkurës duke përfshirë një hap kryesor në prodhimin e melaninës.

NovAge Time Restore Multi Correcting Kremë e Ditës:

Genistein SOY Teknologjia ndihmon në theksimin e kolagjenit të lëkurës dhe niveleve të ujit qelizor, ngritë hidratimin dhe ndihmon në ridensifikimin e lëkurës dhe zbutjen e rrudhave të thella. Acidi Hialuronik ndihmon në ngritjen dhe mirëmbajtjen e niveleve të hidratimit brenda lëkurës. Ribword Ekstrakti i Qelizave Bimore amë ndihmon në ofrimin e integritetit të matriksës strukturale, mirëmbajtjen e dendësitetit dhe ndihmon në zvogëlimin e grumbullimit të melaninës. FM15 ndihmon në mbrojtje kundër UV dëmtimeve.

NovAge Time Restore Krema Rigjeneruese e Natës:

Genistein SOY Teknologjia ndihmon në theksimin e kolagjenit të lëkurës dhe niveleve të ujit qelizor, ngritë hidratimin dhe ndihmon në ridensifikimin e lëkurës dhe zbutjen e rrudhave të thella. Ndërsa Ribwort Ekstrakti i qelizave bimore amë ndihmon në parandalimin e degradimit të matriksës strukturale të lëkurës duke ndihmuar në mirëmbajtjen e densitetit dhe ngadalësimin e zhvillimit të shenjave të plakjes. Shkuma natyrale e lules së livadhit dhe farës së boronicës është e mbushur me acide yndyrore që promovojnë lëkurë jashtëzakonisht të butë dhe elastike.

NOVAGE+. FUQIZUAR NGA SHKENCA. TË FUQIZON TË JESH MË SË MIRI.

  Novage+ ofron një seri të avancuar shkencërisht të kujdesit për lëkurën, të krijuara për të korrigjuar dhe ngadalësuar shenjat e plakjes. Çdo gamë mundësohet nga teknologji inovative dhe ekstrakte të qelizave bimore, dhe përshtatet për të përmbushur nevojat në ndryshim të lëkurës tuaj gjatë gjithë jetës me rezultate të vërtetuara klinikisht. Që nga shenjat e para të plakjes deri tek ato me lëkurë më të pjekur, me Novage+ ju mund të shijoni lëkurën rinore dhe me pamje të shëndetshme në çdo moshë. 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.