Home
Kujdesi i këmbëve
Feet up
Feet Up Comfort Sprej për Shputa Jumbo

Përshkrim

QËNDRON-GJATË

JUMBO 250ml MADHËSIA!


Feet Up Comfort Reviving Sprej për Shputa që i jep jetë shputave të lodhura kurdo që ju duhet duke ju falënderuar efektit të menjëhershëm freskues. I pasur me vajëra natyral Eukalipti dhe Mente i bën shputat tuaja pa kundërmim dhe të freskëta në mënyrë të përsosur. Testuar dermatologjikisht dhe e përshtatshme për përdorim brenda këpucëve gjithashtu!

Spërkatni në këmbë të pastra dhe të thata duke e mbajtur shishen 15 cm larg lëkurës tuaj. E përshtatshme edhe për përdorim brenda këpucëve tuaja.

Vajra Natyrale të Eukalipit & Mentës

I çmuar për vetitë freskuese, vaji i Eukalipit është i njohur edhe për zbutje të lëkurës. Vaji i mentës përmban mentoll i cili ka veti zbutëse dhe ka efekte freskuese.

Feet Up ofron kujdes për këmbët për të gjithë familjen tuaj, duke ofruar produkte të kujdesit të përgjithshëm dhe të avancuar veçanërisht për ju që të arrini këmbë të buta, të lëmuara dhe të zhdërvjellta. Kjo gamë ofron një rutinë të plotë të kujdesit për këmbët për të përkëdhelur, kujdesur dhe gjallëruar këmbët e lodhura.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.