Love Nature
Love Nature Xhel për Dush Mint dhe Mjedër XHAMBO

Përshkrim

Zgjohuni dhe rigjallërohuni. Xheli ynë pastrues për dush me mint dhe mjedër e bën kohën e larjes një qerasje me aromën e tij të freskët dhe energjike dhe rruazat për piling me origjinë natyrale. Formulë tërësisht biodegraduese!
Love Nature plotëson çdo kërkesë të lëkurës, me ekstraktet natyrale organike të kombinuara me super përbërësit e njohur, dhe produktet pa paraben që e mbushin lëkurën me përfitime, aroma të këndshme dhe strukturë të parrezistueshme. Përkujdesëse për planetin gjithashtu sepse të gjitha produktet shpërlarëse janë pa silikon, biodegraduese dhe përdorin vetëm copëza pastruese me origjinë natyrale. Dhe të gjitha shishet janë 40% plastikë e recikluar!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.