Protein Blend

Përshkrim

Duke plotësuar dietën tuaj ditore, Protein Blend i ofron trupit tuaj amino acidet esenciale nga 3 burime të proteinave dhe përmbanë 3 burime të fibrave dietale. Pluhuri pa shije dhe pa sheqer të shtuar përzihet lehtësisht me ushqim dhe pije. E zhvilluar në Suedi.
Pea protein (31,4%), Apple powder (Malus pumila L.) (Apple (65%), Maize starch), Whole egg powder (14,5%), Rosehip powder (Rosa canina L.), Sweet whey powder (Milk)(9,3%), Whey protein concentrate (Milk) (8,3%), Hen egg albumen powder, Sugar beet fibre, Antioxidant: L-ascorbic acid (Vitamin C).

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.