Home
Grimi
THE ONE
Shabllon i Konturave

Përshkrim

Kontur me besim


Shablloni konturues për mollëzat e skalitura në mënyrë natyrale dhe një nofull të përcaktuar. Fleksibël dhe i butë, formohet dhe lakohet sipas formës së fytyrës suaj.


Thjesht vendosni shabllonin në faqet tuaja, fshijeni produktin tuaj, më pas hiqeni dhe përzieni butësisht. I ripërdorshëm.

  1. Thjesht vendosni shabllonin në faqen tuaj të majtë dhe aplikoni produktin tuaj të zgjedhur.
  2. Kthehuni për faqen tuaj të djathtë. Hiqni shabllonin dhe përzieni butësisht.

I sigurt për lëkurë të ndjeshme

Një madhësi i përshtatet të gjitha formave të fytyrës

Fleksibël, i butë i lehtë në përdorim

I ripërdorshëm

Skulpturë e faqeve dhe nofullës 2 në 1

Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.