Home
Mjete të tjera grimi
Giordani Gold
Giordani Gold Qantë Kozmetike

Përshkrim

Organizatori i sofistikuar i Giordani Gold për kozmetikë në një çantë elegante. Thjesht tërhiqni kordonët e tërheqjes për ta bërë qesen të rrafshët për qasje të lehtë në të gjitha produktet tuaja. Kur të keni mbaruar, tërhiqni telin e tërheqjes për ta shndërruar qesen në një qese me stil. Kadife luksoze e zezë, përplasje elegante me mbulesë dhe detaje të ngjyrave prej ari me deklaratë delikate.
 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.