Home
Mjete të tjera grimi
Giordani Gold
Giordani Gold Kthyes për Qerpikë

Përshkrim

Për qerpikët e syve me performancë të lartë për qerpikët e lakuar pa probleme. Trupi i lehtë siguron që të ushtroni presion të përsosur në qerpikët tuaj delikatë. Këndi i lakuar, sfungjer i mbushur, kap butësisht skajet tuaja në rrënjë, u jep atyre një ngritje afër rrënjës dhe ju lë me qerpikë dramatik. Sytë tuaj duken më zgjuar, më të gjerë dhe më të mëdhenj. Vjen me 1 sfungjer shtesë për të siguruar që qerpiku juaj do të zgjatet më shumë.
 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.