Home
Mjete të tjera grimi
Giordani Gold
Giordani Gold Pincetë për Vetulla

Përshkrim

Piskatore me performancë të lartë për vetulla të harkuara bukur. Krijuar nga çelik inox me cilësi më të lartë, kjo piskatore me ngjyrë ari kap edhe qimet më të imta në rrënjë. Maja me kënd ju lejon të kapni çdo qime të vetme me rehati dhe siguron saktësinë maksimale në mënyrë që të krijoni vetulla pa të meta.

Thani vetullat para se të këputni.

Gjithmonë shkulni në drejtim të rritjes së tyre.

 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.