Home
Mjete të tjera grimi
THE ONE
Squared Pasqyrë Xhepi

Përshkrim
Pasqyrë e zezë kompakte e zezë e krijuar për ngritje të shpeshta të prekjes. Kjo pasqyrë xhepi do të jetë shoku juaj më i mirë kur rregulloni makijazhin tuaj gjatë udhëtimit ose në zyrë. Një domosdoshmëri miqësore për udhëtimet, kështu që gjithmonë mund të dukeni pa të meta. Mbajeni në xhep ose çantë!
Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.