Home
Pastrues
Pastrues
Sfungjer Thëngjilli

Përshkrim

Sfungjeri Charcoal Konjac është një sfungjer bukur i butë 100% natyral me fibër konjac me një strukturë poroze kur laget në ujë të ngrohtë. Projektuar për përdorim më vete ose me pastruesin tuaj të preferuar për të ndihmuar në pastrimin e butë, por thellësisht dhe eksfolimin e lëkurës. I përshtatshëm për fytyrën dhe trupin dhe të gjitha llojet e lëkurës. Varg pambuku i varur për ajrim. Biodegradueshme.

  1. Zhyteni shpuzën në ujë të ngrohtë për disa çaste derisa të zbutet dhe të zgjerohet pak në përmasa.
  2. Shtrydheni butësisht mes pëllëmbëve të duarve për të hequr ujin e tepërt.
  3. Duke përdorur lëvizje rrethore, fërkojeni sfungjerin në fytyrë dhe qafë, duke u përqëndruar në zonat e thata ose të prirura ndaj pikave të zeza. Shmangni zonën e syve.
  4. Shpëlajeni tërësisht me ujë të pastër dhe të ngrohtë dhe varne për t'u tharë.

KËSHILLA KRYESORE: nëse përdorni së bashku me një pastrues, aplikoni një sasi të vogël pastrues direkt në sfungjer pas njomjes dhe vazhdoni në të njëjtën mënyrë, por shmangni zonën e syve.


Kujdesi për shpuzën tuaj Charcoal Konjac


Sfungjerët Konjac janë bërë nga fibra natyrale dhe poroze, prandaj është e rëndësishme t'i mbani të pastër dhe pa mbetjet që mund të grumbullohen nga heqja e make-up-it ose nga përdorimi i sfungjerit me sapunë dhe pastrues.


Pas çdo përdorimi, shpëlajeni tërësisht me ujë të pastër dhe të ngrohtë. Shmangni përdredhjen e sfungjerit pasi kjo mund të shkaktojë thyerjen e fibrave natyrale. Më mirë shtrydhni ujin duke e shtypur mes pëllëmbëve.


Së fundi, varni për t'u tharë - mundësisht në një zonë me rrjedhje të mirë ajri që nuk është e lagësht. Mund ta futni edhe në një enë ose qese të mbyllur dhe ta mbani në frigorifer!


KËSHILLA KRYESORE: rekomandohet të dezinfektoni sfungjerin tuaj çdo 2 javë. Për ta bërë këtë, vendoseni në ujë shumë të nxehtë (jo të vluar) për disa minuta përpara se ta shpëlani dhe ta varni për t'u tharë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.