Home
Kujdes i thonjëve
Thonjë
Comfort Toe Makinë Thonjësh

Përshkrim

Nisni këpucët me besim


Prerëse thonjsh me cilësi të lartë të thonjve, me formë dhe madhësi posaçërisht për shkurtimin e thonjve me saktësi optimale. Tehu me formë ergonomike plotëson kurbën natyrale të thonjve. Madhësia më e madhe lejon saktësi të lehtë pa forcë. Lë prerje të lëmuara dhe të pastra. Bërë me çelik të qëndrueshëm.

Hapni, ngrini dhe rrotulloni levën e gërshërëve. Vendosni gozhdën midis teheve dhe shtrydhni që të hiqet gozhda pa probleme.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.