Home
Kujdesi i këmbëve
Kujdesi i Trupit
Comfort Foot gurë

Përshkrim

Nisni këpucët me besim


Zbuloni lëkurë më të butë me këtë shtresues lëkurësh guri shtufi. Heq butësisht lëkurën e thatë dhe të ashpër dhe u jep këmbëve të të gjitha formave dhe madhësive kujdesin që u nevojitet për t'u ndjerë të butë, dhe të shëndetshëm.


Guri i qëndrueshëm që zgjat dhe mund të përdoret pa pushim. Dizajn oval i lehtë për tu kuptuar për përdorim të rehatshëm.

Duke përdorur një lëvizje rrethore me presion të lehtë, masazhoni lëkurën tuaj për dy ose tre minuta. Përdorni rregullisht për të mbajtur lëkurën të lëmuar.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.