Home
Kujdesi i këmbëve
Kujdesi i Trupit
Comfort Foot Limë

Përshkrim

Më e butë. Shumë e butë. Më e qëndrueshme.


Kujdesuni për këmbët tuaja dhe planetin, skedari ynë më i shitur i këmbëve tani është bërë me 50% plastikë të ricikluar!


Skedar me kënd të lehtë, me kënd të butë, me letër zmerile me shkëlqim të shkëlqyeshëm për heqjen e butë të lëkurës së thatë, të kallëzuar dhe të ashpër.


Ju lejon të punoni me lehtësi dhe ofron butësi dhe komoditet të mahnitshëm.

Butësisht zbutni lëkurën e thatë dhe të kallëzuar. Përdoreni në lëkurë të thatë ose të lagur. Përsëriteni një herë në javë për rezultatet më të mira.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.