Home
Manicure & Pedicure
Novage+
Doreza Hidratuese me Prekje

Përshkrim

Doreza hidratuese me funksion prekës në gishtat e mëdhenj dhe gishtat tregues. Përdorni për të arritur rezultate më të mëdha dhe lagështim më intensiv me NovAge Intensive Age Defense Cream Hand SPF 25.

Aplikoni NovAge Intensive Age Defense Cream SPF 25 për duar dhe masazhoni në lëkurë. Vendosni dorezat e buta të pambukut dhe vishni sipas nevojës, ose brenda natës për njomje më intensive.

NOVAGE+. FUQIZUAR NGA SHKENCA. TË FUQIZON TË JESH MË SË MIRI.

  Novage+ ofron një seri të avancuar shkencërisht të kujdesit për lëkurën, të krijuara për të korrigjuar dhe ngadalësuar shenjat e plakjes. Çdo gamë mundësohet nga teknologji inovative dhe ekstrakte të qelizave bimore, dhe përshtatet për të përmbushur nevojat në ndryshim të lëkurës tuaj gjatë gjithë jetës me rezultate të vërtetuara klinikisht. Që nga shenjat e para të plakjes deri tek ato me lëkurë më të pjekur, me Novage+ ju mund të shijoni lëkurën rinore dhe me pamje të shëndetshme në çdo moshë. 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.