Home
Varëse
Stoli
Drift Chunky Xherdan

Përshkrim

Vajzat vetëm duan të argëtohen! Thuajeni magjishëm, të inspiruar nga vitet e 70-ta, chunky xherdan duke shfaqur lidhje pastel-jeshile dhe të tonifikuara me ar për pamjen më të nxehtë, më të modës pranverore! Sjellur së bashku me mbyllje metalike me madhësi të madhe, në formë ovale, të veshur përpara ose mbrapa.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.