Home
Dhurata për Meshkuj
Dhurata
Cherish Orë për meshkuj

Përshkrim

Bëjeni të përshëndesë pranverën me dhuratën perfekte! Ora e gjithanshme, me stil funksionon si me veshje të rastësishme ashtu edhe me ato zyrtare ". Karakteristikë e numrit blu me kasetë modë, me ton metali me gunë dhe rrip i freskët pranveror, me model krokodili, blu. Dial i kromuar me IP për cilësi dhe qëndrueshmëri më të lartë. Lëvizja Seiko.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.