Home
Dhurata për Meshkuj
Dhurata
Love Orë për Meshkuj

Përshkrim

Ofroni atij një orë inteligjente, elegante në rastin tjetër të veçantë. Thikë me ngjyrë metali në shirit të bukur, mat-kafe. Dial i kromuar me IP për cilësi dhe qëndrueshmëri më të lartë. Kutia e dhuratave dhe me mbështjellëse gri.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.