Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Drift Saddle Çantë

Përshkrim

Çanta MINI ju bën MAX-të parezistueshme që duhet ta keni këtë pranverë! Pajisjet metalike frontale ripërtërijnë një stil ikonik. Mbaj trupin tënd për pamje të modës DITORE; nga supe mbi zinxhir të shkurtër, metalik për pamjen elegant EVE! E veshur me pëlhurë të zezë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.