Home
Syze Dielli
Aksesorë Mode
Drift Retro Syze

PërshkrimNdiqni përpara modën me diell të freskët, me madhësi të madhe, në stil retro! Lente me ngjyrë kafe, miniaturë, deko me ngjyrë ari dhe toni i bardhë e bëjnë pamjen e përsosur, retro të viteve 70 - çelësi për dukjen e modës këtë pranverë. Qese prej pëlhure të verdhë, të butë, me lule, dhe leckë pastrimi.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.