Love Floral Duffel Çantë

PërshkrimPër të ecur përpara, përshëndetni pranverën me një duple të freskët, saten në prekje. Përdoreni si palestër, qëndroni gjatë ose lehtë, çanta DAY- Paloset bukur dhe në mënyrë të përshtatshme në qesen e brendshme me zip. Pika më e lartë me tërheqje, rripa të rreshtuar dhe rreshtim në marinën. Përfshin etiketë dhuratë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.