Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Express Two Tone Çantë

Përshkrim

Tote e gjerë në të dy anët, me dy duar, ofron pamje klasike ose në formë fshikëze. Minimaliste, bllokimi i ngjyrave dyshe, në verë të thellë dhe ngjyrë bezhë, jep estetikë të pastër dhe bashkëkohore. Lidhja diagonale, një tipar kryesor i dizajnit, shton asimetri të habitshme. Çiftëzohet në mënyrë të përsosur me çdo pamje dhe funksionon gjatë gjithë sezonit si çelësi juaj i ri për zyra ose ditor!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.