Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Exotic Duo Çantë

Përshkrim

Çanta super-funksionale, super-trendi ju çon nga dita në natë me tiparin e duo-qeses & rripin e shpatullave. Punon si çantë ndër-trupore / supe OSE rrip i shkëputur: stili i tufës! Përballeni me anën e gjelbër në mënyrë të jashtme për sofistikim APO anën e festave të kafshëve për pamjen e bezdisshme . Përdorni të dy qeset OSE shkëputni 1 dhe përdorni si portofol !.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.