Home
Çanta & Portofol
Aksesorë Mode
Exotic Festive Çantë Dore

Përshkrim
Me printime të kafshëve, të nxehta , nxirrni pamjen tuaj dimërore me tufën tonë ekzotike, me madhësi të madhe, me shtypje të guximshëm të gizave dhe imitim të flokëve të kalit të vogël! Mbajeni mbi supe OSE ndër-trup; zgjidhni formën katrore OSE kovës; përballen me të zezë me kontrast OSE cheetah, ana e strukturuar nga jashtë. OSE hiqni rripin dhe paloseni për stilin e thjeshtë të tufës! Shton panache në çdo veshje! Xhep i brendshëm zip.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.