Home
Të tjera
Aksesorë Mode
Moment Cosy Batanie

Përshkrim

Ne e duam ndjesinë super të butë të kësaj batanije të kuqe të gjallë, të shoqëruar me zbukurime lozonjare! E përsosur si mbështjellëse e ngrohtë dhe komode në ditë më të ftohta. Dhuratë e shkëlqyer, e paketuar për pushime.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.