Home
Manicure & Pedicure
Mjetet për Banjë & Trup
Festive Set Jastekësh për Këmbë

Përshkrim

Katër mini-jastëkë të butë xhel që mund të vendosen kudo në brendësi të këpucës – duke ju lejuar të përcaktoni zonën e saktë që po ju shkakton shqetësim ose fshikëza dhe nuk janë të dukshme kur i vendosni.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.