Home
Kujdesi i këmbëve
Feet up
Comfort Ndarje për Pedikyr

Përshkrim

Nisni këpucët me besim


Mbroni manikyrin e freskët të thonjve ndërsa thahet dhe shijoni një pedikyr të përsosur, me pamje të bukur. Siguron qasje të lehtë në të gjitha zonat e thonjve të gishtërinjve tuaj.


Shkumë e butë e qëndrueshme për përdorim të rehatshëm me dizajn modern që i përshtatet të gjithëve. Përdorni pa pushim për një jetë më të qëndrueshme.!

Vëni gishtërinjtë në ndarës, ngjyrosi thonjtë dhe lejo të thahen.

Feet Up ofron kujdes për këmbët për të gjithë familjen tuaj, duke ofruar produkte të kujdesit të përgjithshëm dhe të avancuar veçanërisht për ju që të arrini këmbë të buta, të lëmuara dhe të zhdërvjellta. Kjo gamë ofron një rutinë të plotë të kujdesit për këmbët për të përkëdhelur, kujdesur dhe gjallëruar këmbët e lodhura.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.