Home
Dhurata për Meshkuj
Dhurata
Sharing Interchangeable Orë për Meshkuj

Përshkrim

Një orë solide me pamje të shkëlqyeshme dhe rrip të gjithanshëm; e zezë nga 1 anë, kafe nga ana tjetër. Dhuratë ideale për një njeri të ndërgjegjshëm për modën, që përputhet me ngjyrën që i përshtatet më së miri rastit! Lakë të zezë dhe kafe, lëvizja Seiko, e paketuar për dhuratë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.